Romme 191108

  • Adriatic Kronos: (Lopp 3) Fick äntligen till det senast och visade då att han har mycket inombords. Jag har egentligen varit nöjd med honom i samtliga tre starter som valack och det känns helt klart som att han är på rätt väg. Fartmässigt duger han långt i nuvarande klass och visst måste han ha en vettig segerchans här. Inga ändringar, skor runt om.
  • Aiming To Win: (Lopp 5) Felade senast i den snabba öppningen och tappade allt där. Han har annars bättre form an vad raden antyder och och distansen här ska inte vara något problem. Läget är chansartat men skulle vi slinka igenom på ett hyggligt sätt då är han en av de som ska räknas. Tillåter hovarna så blir det åter barfota fram.
  • Virunga: (Lopp 6) Hade haft ett längre tävlingsuppehåll inför förra starten och med tanke på det var hon klart godkänd. Jag räknar med att loppet har gjort henne gott och att hon ska vara lite rappare nu. Hon är alltid vass när hon får sitt lopp och skulle det dessutom bli tempo då kan hon spedda ned många till slut. Helt borta är hon inte men i första hand tycker jag att det ser ut som en bra platschans. Inga ändringar, barfota fram.
  • Zacapa: (Lopp 8) Strulade till det för sig senast och tappade alla möjligheter på galoppen. Han är inte att lita på men förhoppningsvis blir han stabilare bara vi kan starta på. Fartmässigt duger han långt redan nu men innan han visat stabilare tendenser så ska han bara ses som en outsider. Vi ändrar lite på balansen och förhoppningsvis så hjälper det honom att sköta sig.

Gävle 191121

Firstclass U.M.: (Lopp 5) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är en trevlig och förnuftig sort som jag tror är mogen för en fin insats direkt. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min slutar långt framme bara hon sköter … Läs mer

Romme 191122

Gorm: (Lopp 2) Har haft en träningsperiod efter senaste segern och känns bara bra för dagen. Här stöter vi på tufft motstånd men min har tidigare visat att han kan utmana de flesta när det stämmer för honom. Jag känner mig inte slagen även om det känns mer som en vettig platschans än som en het … Läs mer

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer