Eskilstuna 191109

  • United Broline: (Lopp 2) Blev lite generad senast vilket gjorde att han galopperade bort alla chanser. Han kändes annars lika fin som vid segern och formen är säkert fortsatt bra. Jag ser gärna att han körs i ryggar så länge som möjligt och vi är därför lite beroende av vad de andra hittar på. Skulle det stämma på vägen då räcker han långt och jag håller honom som en outsider. Inga ändringar, barfota fram.
  • Troublemaker Face: (Lopp 2) Felade med sparade krafter senast och hade säkert varit långt framme felfri. Det känns som att han går framåt för varje start och jag tycker att han har fart som räcker långt i klassen. Läget är naturligtvis besvärligt men skulle det lösa sig då blir jag inte förvånad om han dyker upp där framme. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Fighter Mearas: (Lopp 6) Var jättefin senast då han efter tidig ledning enkelt joggade undan utan att pressas. Han har enormt mycket inombords och de dagar han sköter sig då är han svårslagen. Lång distans ska inte vara något problem men motståndet är tufft och även om min är bra så måste det stämma på vägen om vi ska kunna utmana dem. Vi ändrar ingenting, skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 10) Gör det bra varje gång och han har haft toppform en längre tid nu. Lång distans passar bra och jag räknar med en stark instas här. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men bakom den hoppas jag att vi kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota fram.
  • Esprit Sisu: (Lopp 11) Åkte nyligen på en hovböld och vi fick därför stryka honom från en tilltänkt start. Han fick stå över jobb i någon vecka och det är svårt att säga om det har påverkat formen. Skulle han vara lika bra som i de senaste starterna då är han ett tidigt bud här. På grund av hovbölden är det tveksamt om han kan gå utan framskor men vi avvaktar till tävlingsdagen innan vi tar ett beslut.

Gävle 191121

Firstclass U.M.: (Lopp 5) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är en trevlig och förnuftig sort som jag tror är mogen för en fin insats direkt. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min slutar långt framme bara hon sköter … Läs mer

Romme 191122

Gorm: (Lopp 2) Har haft en träningsperiod efter senaste segern och känns bara bra för dagen. Här stöter vi på tufft motstånd men min har tidigare visat att han kan utmana de flesta när det stämmer för honom. Jag känner mig inte slagen även om det känns mer som en vettig platschans än som en het … Läs mer

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer