Dressed for success?

Armani Degato tog turen till Jägersro och kval till Uppfödningslöpningen och den tidigare något framåtlutade fuxen skötte sig prickfritt.
Erik Adielsson lyfte iväg honom bakom bilen och smög med som tredjehäst i snabb öppning. Efter första sväng blev det dödens för Armani Degato som avgjorde utan prut över upploppet utan att se tom ut.
Segertiden var 1.14,9a/1.640 meter.
– Han gjorde det riktigt bra och höll sig lugn idag. Det fanns krafter kvar som han kan ha nytta av i finalen, konstaterade Erik Adielsson.
Olof Brodin (Chartering) AB äger Armani Degato som sköts om av Kim Moberg på Stora Alby.
Stall Båth har bärgat tre raka i Svensk Uppfödningslöpning (Coin Perdu, Global Welcome och Bythebook) och möjligheten finns alltså till fjärde raka triumfen!

Första klass på Lindes!

Firstclass U.M. har gjort det bra utan att ha rätta turen, men på Lindesberg ikväll stämde det i alla fall skapligt med positionerna. Efter ett första halvvarv i lugn fart sände Erik Adielsson fram i dödens och kunde från den positionen reglera motståndet. Firstclass U.M. tog lätt grepp om ledaren in på upploppet och var … Läs mer

Fullträff för United

Viktor Lyck fortsatte på inslagen linje i Hudiksvall och tog andra dagssegern bakom United Broline. Det såg ut att vara långt fram i femte utvändigt, men när Viktor tog högertöm in på slutrundan bet det riktigt bra och United forsade runt fältet. In på upploppet stegade han ifrån motståndarna för att vinna mycket lätt på … Läs mer

Jojo och Lyck på Hagmyren

Jojo Keeper debuterade på Hagmyren ikväll och gjorde det med mersmak. Viktor Lyck prickade perfekt från innerspår och satt i ledningen på kör. Väl där fick han öka tempot successivt och via ett raskt slutvarv försvann Jojo Keeper ifrån övriga med många längder sista halvvarvet. Segertiden för treåringen var 1.17,3/2.140 meter. Grundtjärn Invest AB med … Läs mer

Boken från innern!

Bythebook har haft Sprintermästaren i sikte sedan Breeeders Crown-kvalen ifjol och tränare Båth hade verkligen ställt i ordning när det vankades kval. Från ledningen joggade ”Boken” 1.10,7 och Erik Adielsson såg ut att ha en behaglig åktur. I lottningen drog Erik ”ettan” och finalen går som lopp 14 ikväll. Holdhyourhorses HB äger, tillsammans med Seiab … Läs mer

Awesome hela vägen

Awesome Kronos fick utdelning på fina formen och skötte sig perfekt när det var allvar i Gävle. Viktor Lyck körde på säkerhet, men hade inga större problem att ta över ledningen även om det kostade strax över 1.09 första 500. Andra halvvarvet gick betydligt långsammare och över upploppet satt Lyck nöjd, stilla och lycklig bakom … Läs mer