Romme 191019

  • United Broline: (Lopp 3) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att enkelt avgöra sista biten. Han har haft en tendens att bli för het i loppen men sedan vi började köra honom  i ryggar så har det fungerat bättre. Vi kommer därför att köra lite på chans den här gången också. Med rätt resa ska han räcka långt och jag tycker att han är ett givet streck. Inga ändringar, barfota fram.
  • Fighter Mearas: (Lopp 9) Var jättefin senast då han vann enkelt efter ledning runt om. Han har skyhög kapacitet för klassen och de dagar det stämmer för honom då är han alltid svårslagen. Bakspåret gör att det blir en lugnare avgång men förhoppningsvis så kan vi hamna hyggligt till direkt. Sköter han sig då slår vi många till slut och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Esprit Sisu: (Lopp 10) Har haft toppform i snart två år och han fortsätter dessutom att utvecklas. Insatsen senast var strålande och han visade då att han verkligen har växt in i klassen. Han har även blivit allt snabbare från start och här provar vi framåt direkt. Motståndet är stentufft men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota bak.
  • Zacapa: (Lopp 12) Strulade till det i första sväng senast och tappade en hel del där. Han kunde sedan komma tillbaka och vinna på ett rejält sätt och visade då att han har mycket inombords. Den här gången ser motståndet betydligt tuffare ut och det håller inte att lägga bort en massa meter på galopp. skulle han sköta sig då duger han fint och jag tror då att han har stora möjligheter att vara bland de tre. Inga ändringar, barfota runt om.