Örebro 191020

  • Poem In Motion: (Lopp 6) Fick vi nyligen stryka från en tilltänkt start då hon fick problem med ett öga. Hon var snabbt igång igen och jag tror knappast att formen har påverkats negativt. Hon är snabb ut och här provar vi att köra till direkt. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker att hon är ett tidigt bud. Det blir barfota runt om och jänkarvagn.
  • Aiming To Win: (Lopp 6) Felade oförklarligt senast och tappade allt där. Han har annars visat fin form i starterna före och det finns inget som tyder på att han ska vara sämre nu. Det här loppet blir ett led i matchningen inför Breeders Crown-semin och jag ser därför gärna att det blir ett snällt upplägg. Med rätt resa är han inte borta men jag är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Inga ändringar, barfota fram.
  • Grand Princess: (Lopp 9) Var jättefin senast men mötte en häst som helt enkelt var för bra. Vi möter den även nu och det blir säkert lika svårt att slå den här. Med rätt resa duger hon bra och jag tycker att det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Armani Degato: (Lopp 9) Hade vi tänkt köra i ryggar senast men det hade han inte en tanke på själv. Han blev alldeles för het och det är inte konstigt att han stumnade till slut. Nu ändrar vi lite på utrustningen och förhoppningsvis så håller han sig lugnare den här gången. Fartmässigt duger han bra och skulle det stämma för honom då ska han ses som en outsider.