Bergsåker 191016

  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 2) Var ute i ett Oaks-kval senast och gjorde det riktigt bra. Får hon bara lite mer hårdhet då kommer hon att duga även i de sammanhangen framöver. Här är vi tillbaka i ordinarie klass och där har hon tidigare visat att hon räcker långt. Med rätt resa är hon snabb till slut och visst måste hon vara en av de som räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Tottenham: (Lopp 4) Gör här första starten för mig och det ska bli intressant att se honom nu när det blir allvar. Han sköter i alla fall jobben utan anmärkning och jag har även hunnit med att köra ett banjobb med en snabb avslutning. Jag har ändå svårt att sätta in honom här och han får helt enkelt bedömas på tidigare meriter. Det blir barfota runt om.
  • No Matter: (Lopp 8) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen håller i sig. Här blir det första gången hon möter äldre hästar men hon behöver ett lopp i kroppen inför kommande uppgifter och därför får hon gå ut här. Nu tror jag att hon står sig rätt bra och får hon smyga med då slår vi många till slut. Det blir skor runt om och vanlig vagn.