Romme 191011

  • Urchin: (Lopp 9) Satt fast hela vägen senast och fick ingenting med. Han kändes annars lika fin som vanligt och det ska inte vara någon fara med formen. Han är alltid vass när han får sitt lopp och skulle det stämma på vägen då är han inte borta. På en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota runt om.

Bergsåker 200219

Empty The Tanks: (Lopp 8) Fick pusta lite extra efter senaste starten och har sedan tränats på ordentligt. Jag har varit ned på banan och kört ett 19-jobb och det löste han utan problem. Formen är knappast på topp men jag räknar ändå med en bra insats här. Han är snabb från start och med rätt … Läs mer

Solvalla 200219

Waytocashflow: (Lopp 1) Var inte helt fläckfri i aktionen senast men jag tror det var banan han inte kom överens med den dagen. Han känns i alla fall som vanligt i jobben och loppet har säkert gjort honom gott. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men visst har jag förhoppningar om … Läs mer