Eskilstuna 191011

  • Mellby Helios: (Lopp 1) Har varit struken en gång efter senaste starten på grund av att han blev öm i hovarna. Nu känns han fin i jobben igen men det är ändå svårt bedöma hur formen har påverkats. Det blir första gången han startar bakom bilen men vi provar före tävlingarna och förhoppningsvis så är han lika kvick ut som i volt. Han har gjort allt rätt så här långt och visst måste han vara ett tidigt bud här också. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Avenue: (Lopp 6) Har vi svårt att hitta lopp till men eftersom hon behöver en genomkörare inför Breedrers-semin så vi provar att gå ut här. Det blir ett snällt upplägg i ryggar och sedan kan vi förhoppningsvis speeda ned många till slut. Kapacitetsmässigt duger hon bra och skulle det stämma på vägen då är hon inte borta. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.
  • Fauntleroy: (Lopp 9) Löper på klart godkänt men det känns ändå som att han har en växel till inombords. Kan vi bara hitta den då har vi mycket att åka med och vi provar barfota den här gången för att se om det får den effekt som vi är ute efter. Skulle han släppa till då blir det riktigt intressant och i så fall ska han räknas tidigt. Barfota runt om, inga andra ändringar.

Bergsåker 200219

Empty The Tanks: (Lopp 8) Fick pusta lite extra efter senaste starten och har sedan tränats på ordentligt. Jag har varit ned på banan och kört ett 19-jobb och det löste han utan problem. Formen är knappast på topp men jag räknar ändå med en bra insats här. Han är snabb från start och med rätt … Läs mer

Solvalla 200219

Waytocashflow: (Lopp 1) Var inte helt fläckfri i aktionen senast men jag tror det var banan han inte kom överens med den dagen. Han känns i alla fall som vanligt i jobben och loppet har säkert gjort honom gott. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men visst har jag förhoppningar om … Läs mer