Solvalla 191009

  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 2) Gjorde ett ok lopp senast även om jag hade hoppats på lite mer. Kapacitet har han annars som räcker långt i klassen men det kan vara så att formen inte är helt på topp längre. I normalt slag ska han duga en bit här men med tanke på senaste insatsen så ser jag honom bara som en outsider. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Winnertakesitall: (Lopp 7) Har det strulat en del för den senaste tiden och han har haft problem med både ben och en förkylning. Nu är han klart på gång igen men formen är ett frågetecken och jag har svårt att se att han är på topp. Jag ställer inga större krav den här gången utan är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Barfota fram.

Bergsåker 200219

Empty The Tanks: (Lopp 8) Fick pusta lite extra efter senaste starten och har sedan tränats på ordentligt. Jag har varit ned på banan och kört ett 19-jobb och det löste han utan problem. Formen är knappast på topp men jag räknar ändå med en bra insats här. Han är snabb från start och med rätt … Läs mer

Solvalla 200219

Waytocashflow: (Lopp 1) Var inte helt fläckfri i aktionen senast men jag tror det var banan han inte kom överens med den dagen. Han känns i alla fall som vanligt i jobben och loppet har säkert gjort honom gott. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men visst har jag förhoppningar om … Läs mer