Östersund 190913

  • Gorm: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och han blir bättre och bättre för varje start. Här möter vi en som imponerade stort på Dannero och den blir inte lätt att slå om den är lika bra nu. Vi ska göra ett försök men normalt så är det platserna bakom vi får rikta in oss på. Inga ändringar, skor runt om.
  • Gazoline Mearas: (Lopp 6) Har visat mycket fart så här långt men är samtidigt inte helt att lita på. Han har visserligen skött sig tre gånger i rad men jag vill ändå varna för att galopprisken finns där. Kapacitetsmässigt duger han naturligtvis långt och sköter han sig lika fint nu då ska det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Hagmyren 190917

Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt … Läs mer

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer