Östersund 190913

  • Gorm: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och han blir bättre och bättre för varje start. Här möter vi en som imponerade stort på Dannero och den blir inte lätt att slå om den är lika bra nu. Vi ska göra ett försök men normalt så är det platserna bakom vi får rikta in oss på. Inga ändringar, skor runt om.
  • Gazoline Mearas: (Lopp 6) Har visat mycket fart så här långt men är samtidigt inte helt att lita på. Han har visserligen skött sig tre gånger i rad men jag vill ändå varna för att galopprisken finns där. Kapacitetsmässigt duger han naturligtvis långt och sköter han sig lika fint nu då ska det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200122

Naima Sjöhammar: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och visade då klart lovande takter Efter det fick hon ta igen sig i någon vecka men nu känns hon som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men dyker det inte upp något extra då har jag förhoppningar … Läs mer