Hagmyren 190917

  • Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wizard: (Lopp 4) Trivs bäst när han får gå i ledningen och han har helt klart varit missgynnad av dåliga lägen på slutet. Det känns som att formen är fortsatt fin och den här gången valde jag att anmäla tufft bara för att få ett bra spår. Taktiken är given och skulle vi hålla upp ledningen utan att det kostar för mycket då ska det vara en vettig chans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer