Bollnäs 190914

  • Global Unlimited: (Lopp 9) Var jättefin senast vid segern och visade att formen är fortsatt på topp. Lång distans passar bra och kan vi bara hitta ned i en vettig position då är jag övertygad om att han kommer att svara för en bra prestation. Det är alltid tufft i de här sammanhangen men streckar man på då tycker jag att min ska med på bongen. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Esprit Sisu: (Lopp 11) Har varit riktigt fin på slutet och gör bra lopp varje gång. Här ser det tufft ut men jag ser ändå fram mot uppgiften och känner mig inte slagen på förhand. Med rätt resa slår vi många till slut och garderar man loppet då tycker jag att min ska streckas. Inga ändringar, barfota bak.
  • Empty The Tanks: (Lopp 12) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Tyvärr så har vi fått ett bakspår här vilket är en nackdel för hans del då han är riktigt snabb ut. Trots det ska han inte räknas bort men i första hand ser jag det som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200122

Naima Sjöhammar: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och visade då klart lovande takter Efter det fick hon ta igen sig i någon vecka men nu känns hon som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men dyker det inte upp något extra då har jag förhoppningar … Läs mer