Bollnäs 190914

  • Global Unlimited: (Lopp 9) Var jättefin senast vid segern och visade att formen är fortsatt på topp. Lång distans passar bra och kan vi bara hitta ned i en vettig position då är jag övertygad om att han kommer att svara för en bra prestation. Det är alltid tufft i de här sammanhangen men streckar man på då tycker jag att min ska med på bongen. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Esprit Sisu: (Lopp 11) Har varit riktigt fin på slutet och gör bra lopp varje gång. Här ser det tufft ut men jag ser ändå fram mot uppgiften och känner mig inte slagen på förhand. Med rätt resa slår vi många till slut och garderar man loppet då tycker jag att min ska streckas. Inga ändringar, barfota bak.
  • Empty The Tanks: (Lopp 12) Gjorde ett bra lopp senast och blir allt bättre. Tyvärr så har vi fått ett bakspår här vilket är en nackdel för hans del då han är riktigt snabb ut. Trots det ska han inte räknas bort men i första hand ser jag det som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Hagmyren 190917

Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt … Läs mer

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer