Bergsåker 190912

  • Armani Degato: (Lopp 1) Var ute i ett stentufft gäng senast och svarade där för en helt ok insats. Han var lite tung i balansen och det försöker vi rätta till nu. Jag har dålig koll på vad vi möter här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud.
  • Captain My Captain: (Lopp 6) Felade snöpligt bort segern kort före mål senast men visade i alla fall att formen sitter där. Vi får hoppas att tur och otur jämnar ut sig och att vi kan ta revanch här. Spåret är inte roligt man kommer vi bara till i loppet då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota bak.

Örebro 200124

Victor A.U: (Lopp 6) Blev det fel för och den starten är bara att glömma. Efter loppet har han jobbat på som vanligt och jag har förhoppningar om att den fina formen ska hålla i sig. Läget här är besvärligt och skor är dessutom ett minus men jag tycker ändå att han är en av de … Läs mer

Bollnäs 200126

Empire Garbo: (Lopp 4) Har gjort det jättebra i tuffa gäng på slutet och har lyft sig en klass den senaste tiden. Nu känns det som att motståndet är lite beskedligare den här gången men då har vi i stället fått sämsta tänkbara läge. Skulle vi komma till då är han inte borta och på en … Läs mer