Bergsåker 190912

  • Armani Degato: (Lopp 1) Var ute i ett stentufft gäng senast och svarade där för en helt ok insats. Han var lite tung i balansen och det försöker vi rätta till nu. Jag har dålig koll på vad vi möter här men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud.
  • Captain My Captain: (Lopp 6) Felade snöpligt bort segern kort före mål senast men visade i alla fall att formen sitter där. Vi får hoppas att tur och otur jämnar ut sig och att vi kan ta revanch här. Spåret är inte roligt man kommer vi bara till i loppet då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota bak.

Hagmyren 190917

Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt … Läs mer

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer