Solvalla 190911

  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp senast även om han fick segern till skänks då ledaren felade kort före mål. Han gick ett riktigt starkt slutvarv och visade att formen sitter där igen. Från det här läget får han säkert en fin resa och har vi lite stolpe in då är han inte ofarlig. Streckar man på då tycker jag att han ska med på bongen. Inga ändringar, barfota runt om.

Örebro 200124

Victor A.U: (Lopp 6) Blev det fel för och den starten är bara att glömma. Efter loppet har han jobbat på som vanligt och jag har förhoppningar om att den fina formen ska hålla i sig. Läget här är besvärligt och skor är dessutom ett minus men jag tycker ändå att han är en av de … Läs mer

Bollnäs 200126

Empire Garbo: (Lopp 4) Har gjort det jättebra i tuffa gäng på slutet och har lyft sig en klass den senaste tiden. Nu känns det som att motståndet är lite beskedligare den här gången men då har vi i stället fått sämsta tänkbara läge. Skulle vi komma till då är han inte borta och på en … Läs mer