Solvalla 190911

  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp senast även om han fick segern till skänks då ledaren felade kort före mål. Han gick ett riktigt starkt slutvarv och visade att formen sitter där igen. Från det här läget får han säkert en fin resa och har vi lite stolpe in då är han inte ofarlig. Streckar man på då tycker jag att han ska med på bongen. Inga ändringar, barfota runt om.

Hagmyren 190917

Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt … Läs mer

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer