Örebro 190912

  • Grand Princess: (Lopp 1) Har inlett karriären på bästa vis och gjort allt rätt så här långt. Det blir intressant att se om hon fungerar lika bra bakifrån men det finns i alla fall inget som tyder på något annat. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Zacapa: (Lopp 2) Gör här sin första start som valack och det ska bli intressant att se hur han fungerar då. Vi har tränat på en hel del den senaste tiden men jag tror ändå att han kommer att behöva loppet. Det finns en hel del fart i honom men jag ser det på sikt och det viktigaste för mig här är att han sköter sig och visar att han är på rätt väg. Tills vidare ser jag honom bara som en outsider. Det blir barfota runt om.
  • Winnertakesitall: (Lopp 5) Har varit sjuk i sommar och har därför haft ett längre tävlingsuppehåll. Han känns nu fin i jobben igen men det är ändå svårt att bedöma dagsformen. Kapacitetsmässigt duger han annars bra i klassen och jag ser honom trots allt som en outsider. Barfota fram.
  • Cash Cowboy: (Lopp 10) Har varit sjuk efter debuten och har därför inte startat på ett tag. Nu är han pigg och glad i jobben igen men det kan tänkas att han behöver loppet innan han är på topp igen. Helt borta är han inte men med tanke på uppehållet så känns det i första hand som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Hagmyren 190917

Mister Selfie: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Fartmässigt duger han bra i klassen och jag blir inte förvånad om han kan sätta nosen först här. Läget är naturligtvis chansartat men skulle vi slinka igenom då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt … Läs mer

Solvalla 190917

Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp efter sin långa frånvaro och hon känns dessutom allt bättre. Här får hon lite av sitt elddop och det ska bli spännande att se hur hon kommer att hävda sig. Hon kanske är lite för grön ännu för att vara ett hett vinstbud men samtidigt har … Läs mer