Romme 190827

  • Louie Brodde: (Lopp 2) Har inte startat på länge men känns fin i jobben inför sin comeback. Det fattas säkert ändå en del och han kommer förmodligen att behöva ett par lopp innan formen sitter där. Uppgiften här ser annars tilltalande ut och skulle det bli tempo på loppet så är han trots allt inte borta, en typisk outsider. Skor runt om.
  • Acorn Shell: (Lopp 3) Startade senast i ett bakvarvslopp och det fattade han ingenting av. Det är bara att glömma det loppet och ta nya tag här. Jag räknar med att formen är fortsatt bra och här provar vi framåt direkt. Från spets biter han ifrån sig bra och skulle vi hitta dit då är han ett tidigt motbud till favoriten. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Ulysse Broline: (Lopp 5) Var fin i debuten som hon vann men har därefter haft lite problem. De är lösta nu och i jobben känns allt som det ska. Jag tycker att hon har fart som räcker fint i klassen och uppgiften här ser tilltalande ut. Sköter hon sig lika bra nu som senast då slutar hon långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cobol Performer: (Lopp 6) Skötte sig fint i debuten och svarade för en klart godkänd insats där. Han är inte helt att lita på ännu men får han bara vara med några gånger så kommer han att utvecklas snabbt. Kapacitetsmässigt duger han fint redan nu och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.