Färjestad 190826

  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Global Unlimited: (Lopp 7) Hade svårt med aktionen i sista sväng senast men jag tror att det var banan som ställde till det där. I jobben efteråt känns han i alla fall som vanligt och jag räknar med en normal insats här. Läget är inte det bästa men skulle vi komma till då blir jag inte förvånad om han dyker upp där framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Gordon Mearas: (Lopp 8) Var inte som bäst senast och han är uppfräschad efter den starten. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur uppehållet har påverkat honom och formen är ett frågetecken. Han har annars hög kapacitet för klassen och i normalt slag är han ett tidigt bud här. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.