Bergsåker 190823

  • Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till sitt kunnande då slutar han långt framme. Skor runt om.
  • Empty The Tanks: (Lopp 2) Var klart positiv vid segern senast och var betydligt rappare än i starterna innan. Det känns som att han är under snabb utveckling och jag räknar med en fin insats här också. Motståndet är tuffare den här gången men kan vi bara hitta ned i en vettig position då är han ändå inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pucks Bounce: (Lopp 3) Blev störd av grussprutet i debuten och felade tidigt bort en del mark. Han fick sedan springa med utan att pressas och kändes bara bra. Här provar vi att köra till en bit och det vore en fördel om han slapp gå i ryggar. Fartmässigt ska han duga en bit och jag har förrhoppningar om att han ska dyka upp där framme någonstans.
  • Armani Degato: (Lopp 3) Fick ett styggt lopp i debuten och med tanke på det så höll han farten bra till slut. Loppet har säkert gjort honom gott och den här gången får han smyga med i ryggar. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att han ska ha en bra platschans.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och formen verkar dessutom bli bättre för varje start. Jag räknar med en fin prestation här också men läget är besvärligt och det krävs lite tur om vi ska komma till. Helt borta ska han inte vara och streckar man på då tycker jag att han ska med. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Empire Garbo: (Lopp 8) Gör bra lopp varje gång och formen är riktigt bra för dagen. Det var ett tag sedan han vann lopp men det beror mest på tillfälligheter och segern kan komma när som helst. Här har vi hittat en intressant uppgift och med rätt resa är han inte borta. Garderar man loppet då tycker jag att min ska streckas. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Poem In Motion: (Lopp 11) Var inte som bäst senast och det blev nog lite för tätt där mellan starterna. Nu har hon fått hämta igen sig ordentligt och i jobben verkar allt bra för dagen. Från det här läget blir det ett snällt upplägg och vi smyger med i ryggar så länge det går. Med rätt resa slår vi många till slut och då kan hon mycket väl vara bland de tre. Skor runt om, inga andra ändringar.