Jägersro 190821

Global Welcome (lopp 7) satt fast med krafter kvar senast. Jag har inte bestämt säkert om barfotabalans, jag måste kolla hovarna in på start så att vi har hov kvar vid en eventuell final. Troligtvis blir det vanlig vagn i försöket. Han har så pass stort kunnande att jag hoppas och tror på en finalplats.

Attraversiamo (lopp 9) har varit grym hela året, senast var han bra, inte grym. Småsaker som vi fixat till gör att det känns väldigt bra och vi måste ha tillförsikt inför den här starten. Distansen tror jag inte han har något emot. Vi kommer köra med skor denna gång.

Global Withdrawl (lopp 10) var en besvikelse i Sprintermästaren, det kändes som vi prickat rätt i form, men han fallerade i aktionen. Vi har behandlat och han har gått 1.15/1.600 och kändes bra, men självklart vill man se att han funkar i tävlingssammanhang.

No Matter (lopp 12) var riktigt fin senast och har hållt form sista fyra-fem starterna. Fick vinna på behagligt sätt senast och det var nyttigt. Tyvärr trist utgångsläge och hon måste ha lite tur härifrån. Hennes form är så pass fin att det inte känns oävet att hon ska ta sig till final.