Örebro 190817

Troublemaker Face (lopp 3) har många att runda, men han har skött sig på sistone och kapaciteten är god i förhållande till den klass han befinner sig i. Det får förstås inte bli alltför mycket trafikproblem, men han kan fixa uppgiften. Vi gör inga ändringar.
Global Unlimited (lopp 5) var positiv senast, men det är helt andra förutsättningar den här gången. Jag tycker att formen blir allt bättre, men det är vingelläge och skulle han nypa en plats är jag jättenöjd. Det blir som senast, vanlig vagn och barfota fram.
Global Adventure (lopp 10) har gjort det mesta rätt och senast var ingen undantag. Han är kvick från start, men Erik får bestämma taktiken helt och hållet. Jag har klurat på att köra barfota, men det lutar åt skor. Jag återkommer i ämnet senare i veckan. Jag tycker att han ska räknas. Uppdatering lördag: Han tävlar med skor runt om.
Alien Kronos (lopp 10) gick en rejäl repa senast och visade då att han räcker i de här sällskapen. Nu blir det troligen barfota runt om, däremot fortsätter vi med vanlig vagn. Jag tycker att han är ett platsbud trots motståndet. Uppdatering lördag: Planen är att köra barfota runt om, men om banna blir hård blir det endast barfota fram.
Very Kronos (lopp 11) var vi så nöjda med i senaste starten i Frankrike att vi helt och hållet riktade in oss mot hösten och han har haft en träningsperiod. Han har varit inne på Solvalla och gick 1.17/2.000 meter på bra sätt, men det är inte toppform. Tanken är att han ska få några lopp i Sverige innan han går ned till Frankrike igen. Han tävlade barfota i Frankrike, men jag måste få kolla hovarna och klura vilken nästa start blir innan jag bestämmer mig för balansen på lördag. Jag återkommer i ämnet senare i veckan. Han har förstås kapacitet att räcka långt. Uppdatering lördag: Han tävlar med skor runt om.

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer

Eskilstuna 191124

Upgrade Pellini: (Lopp 1) Var fin i kvalet men åkte sedan på en halsinfektion vilket gjorde att vi fick stryka henne från en tilltänkt start. Hon var snabbt frisk igen men det är alltid svårt att säga om det har påverkat formen. Hon känns i alla fall fin för dagen och hon är förberedd i nivå … Läs mer

Färjestad 191125

Sissy Since Birth: (Lopp 1) Är en lite småtrög sort som har börjat släppa till allt mer. Hon har en hel del inombords men kommer att behöva något lopp innan hon får upp snabbheten i benen. Vi kan inte vara med från start men blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Jag … Läs mer

Bergsåker 191126

Empire Garbo: (Lopp 4) Var ute i ett tufft gäng senast och orkade inte fullfölja över den långa distansen. Vi kollade upp honom utan att hitta något och det var nog bara så att det var en för tuff uppgift han hade. Nu är vi tillbaka i normal klass och där har han tidigare visat att … Läs mer

Solvalla 191126

Global Avenue: (Lopp 4) Fick en dryg inledning senast och höll med tanke på det farten starkt till slut. Formen är klart på gång men då är motståndet i stället betydligt tuffare den här gången. Vi smyger med så länge det går och skulle det stämma på vägen då är hon ett platsbud. Inga ändringar, skor … Läs mer