Solvalla 190814

Mister Selfie (lopp 5) har verkligen ryckt upp sig och normalt sett hade jag sagt att han står på tur för seger inom kort, men han flyttar upp rejält i klass den här gången. Jag tycker ändå att han kan vara ett platsbud och eventuellt drar vi framskorna den här gången.

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer

Eskilstuna 191124

Upgrade Pellini: (Lopp 1) Var fin i kvalet men åkte sedan på en halsinfektion vilket gjorde att vi fick stryka henne från en tilltänkt start. Hon var snabbt frisk igen men det är alltid svårt att säga om det har påverkat formen. Hon känns i alla fall fin för dagen och hon är förberedd i nivå … Läs mer

Färjestad 191125

Sissy Since Birth: (Lopp 1) Är en lite småtrög sort som har börjat släppa till allt mer. Hon har en hel del inombords men kommer att behöva något lopp innan hon får upp snabbheten i benen. Vi kan inte vara med från start men blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Jag … Läs mer

Bergsåker 191126

Empire Garbo: (Lopp 4) Var ute i ett tufft gäng senast och orkade inte fullfölja över den långa distansen. Vi kollade upp honom utan att hitta något och det var nog bara så att det var en för tuff uppgift han hade. Nu är vi tillbaka i normal klass och där har han tidigare visat att … Läs mer

Solvalla 191126

Global Avenue: (Lopp 4) Fick en dryg inledning senast och höll med tanke på det farten starkt till slut. Formen är klart på gång men då är motståndet i stället betydligt tuffare den här gången. Vi smyger med så länge det går och skulle det stämma på vägen då är hon ett platsbud. Inga ändringar, skor … Läs mer