Bergsåker 190718

  • Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de första starterna. Nu har han så mycket inombords att han ändå ska räcka långt om det stämmer och jag tycker att han ska ses som en outsider här. Skor runt om.
  • Attraversiamo: (Lopp 6) Har imponerat stort på slutet och han är helt klart en av de största talanger jag har tränat. Allt verkar bra efter senaste starten och han har så här långt blivit bättre och bättre för varje lopp. Den här gången kommer han att gå barfota fram för första gången och det är alltid svårt att säga hur det kommer att slå. Skulle det fungera som jag hoppas då räknar jag med en lika bra insats som senast och då ska han ha en vettig segerchans trots tufft motstånd.
  • No Matter: (Lopp 6) Var senast ute i Stosprintern men blev där störd och galopperade bort alla chanser. Det var synd då hon var okörd i det läget och det är inte omöjligt att hon hade varit 3:a-4:a utan den incidenten. Här har vi hamnat i ett riktigt getingbo men vi provar att köra till från start och med rätt resa ska en plats ligga inom räckhåll. Vi ändrar ingenting, barfota runt om.
  • Virunga: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen sitter där. Den här gången är det helt andra förutrsättningar men får hon bara smyga med så ska hon klara även lång distans. Helt borta ska hon inte vara och skulle man köra på där framme då kommer hennes avslutning att bita bra. Streckar man på då tycker jag att min är värd ett streck. Inga ändringar, barfota fram.
  • Sicaria: (Lopp 8) Var inte som bäst senast då hon hade en del aktionsproblem under vägen. Vi fräschade upp henne efter den starten och nu känns hon pigg och glad i jobben igen. Med rätt resa ska hon inte vara avsågad här och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Vi ändrar ingenting, barfota runt om.
  • Global Adventure: (Lopp 9) Felade i sista sväng senast då det gick som snabbast i loppet. Vi kollade för säkerhets skull upp honom efteråt men hittade inte något speciellt och i jobben känns han precis som vanligt. Jag räknar med en normal insats här och med tanke på att han ännu inte har förlorat felfri så måste jag tro på en vettig segerchans. Det blir skor runt om och vanlig vagn.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 9) Har utvecklats mycket på slutet och han har imponerat en hel del vid segrarna. Nu står han inför sin tuffaste uppgift hittills men han kommer absolut inte att göra bort sig. Jag begär inte att han redan nu ska utmana de här motståndarna men blir samtidigt inte förvånad om han ger dem en riktig match. Inga ändringar, skor runt om.