Solvalla 190715

  • Empire Garbo: (Lopp 1) Gör bra lopp varje gång och de känns som att formen sitter där. Det var synd på spåret då jag tror att han hade haft en vettig uppgift från ett bättre läge. Nu krävs det tempo på loppet men skulle vi få det då är jag inte främmande för att han kan sluta långt framme. Barfota runt om.
  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Var en besvikelse senast då han inte löpte upp till de förhoppningar jag har på honom. Jag kommer därför att utrusta honom med ett stängt huvudlag den här gången och förhoppningsvis så blir han piggare av det. Fart finns för att segerstrida men efter senaste insatsen väljer jag att ligga lite lågt och jag håller honom bara som en outsider. Skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att toppformen är nära nu. Från det här läget smyger vi med och skulle det bli tempo då fäller han många till slut. Det blir svårt att runda samtliga men stämmer det på vägen då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Captain My Captain: (Lopp 7) Var en besvikelse senast då han inte alls levererade som jag hoppats. Vi utrustar honom därför med rycktussar till den här starten och jag hoppas att han vaknar till av det. Det blir ett snällt upplägg där vi kör till slut och sedan får vi se hur långt det räcker. Kapacitet finns för att sluta långt framme och på en garderad bong ska han streckas. Skor runt om.
  • Lovely Flicka: (Lopp 9) Gör bra lopp varje gång och jag tror hon vinner lopp när som helst. Formen är helt på topp och blir det bara någorlunda tempo på loppet då ska hon ha en vettig uppgift här. Jag blir inte det minsta förvånad om hon segerstrider. Inga ändringar, barfota fram.
  • Troublemaker Face: (Lopp 10) Har haft en del muskelproblem och har därför varit borta från tävlingsbanan i några månader. Nu känns han helt ok i jobben igen men kommer säkert att behöva loppet. Det blir ett snällt upplägg men skulle det stämma på vägen så har han så mycket inombords att han trots allt kan sluta långt framme. Skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer