Solvalla 190715

  • Empire Garbo: (Lopp 1) Gör bra lopp varje gång och de känns som att formen sitter där. Det var synd på spåret då jag tror att han hade haft en vettig uppgift från ett bättre läge. Nu krävs det tempo på loppet men skulle vi få det då är jag inte främmande för att han kan sluta långt framme. Barfota runt om.
  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Var en besvikelse senast då han inte löpte upp till de förhoppningar jag har på honom. Jag kommer därför att utrusta honom med ett stängt huvudlag den här gången och förhoppningsvis så blir han piggare av det. Fart finns för att segerstrida men efter senaste insatsen väljer jag att ligga lite lågt och jag håller honom bara som en outsider. Skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att toppformen är nära nu. Från det här läget smyger vi med och skulle det bli tempo då fäller han många till slut. Det blir svårt att runda samtliga men stämmer det på vägen då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Captain My Captain: (Lopp 7) Var en besvikelse senast då han inte alls levererade som jag hoppats. Vi utrustar honom därför med rycktussar till den här starten och jag hoppas att han vaknar till av det. Det blir ett snällt upplägg där vi kör till slut och sedan får vi se hur långt det räcker. Kapacitet finns för att sluta långt framme och på en garderad bong ska han streckas. Skor runt om.
  • Lovely Flicka: (Lopp 9) Gör bra lopp varje gång och jag tror hon vinner lopp när som helst. Formen är helt på topp och blir det bara någorlunda tempo på loppet då ska hon ha en vettig uppgift här. Jag blir inte det minsta förvånad om hon segerstrider. Inga ändringar, barfota fram.
  • Troublemaker Face: (Lopp 10) Har haft en del muskelproblem och har därför varit borta från tävlingsbanan i några månader. Nu känns han helt ok i jobben igen men kommer säkert att behöva loppet. Det blir ett snällt upplägg men skulle det stämma på vägen så har han så mycket inombords att han trots allt kan sluta långt framme. Skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer