Rättvik 190715

  • United Broline: (Lopp 2) Var riktigt fin senast och det känns som att han utvecklas snabbt i takt med starterna. Han kommer att vinna lopp när som helst och jag blir inte förvånad om det sker redan nu. Jag har dock dålig koll på motståndet men jag räknar i alla fall med en bra insats av min. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bunch Of Budgies: (Lopp 3) Hittade aldrig rytmen senast och det blev därför galopp direkt. Nu hoppas jag att bilstart ska hjälpa oss att komma iväg och att han sedan sköter sig hela vägen. Han visade vid segern att han har mycket inombords och dyker det inte upp något extra här då tror jag på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Tahoe Broline: (Lopp 4) Felade i första sväng senast och tappade alla möjligheter där. Det är en humörbetonad dam det här men samtidigt har hon så mycket inombords att de dagar hon är på humör då är hon svårslagen i klassen. Har hon en bra dag då är jag övertygad om att hon slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 7) Vinner inte så ofta numera trots att han gör bra lopp i stort sett varje gång. Formen är fin för dagen och distansen passar bra så förutsättningarna finns för ännu en fin insats. Med rätt resa slår han många till slut och jag tycker det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global U.Turn: (Lopp 10) Har pausat från tävlandet ett tag och har tränats på ordentligt den senaste tiden. Han känns rejäl och fin i jobben men har inte vässats upp för några stordåd direkt. Nu har han så mycket inombords att han ändå ska räknas tidigt och sköter han sig då slutar han säkert långt framme. Eventuellt provar vi barfota runt om för första gången.

Solvalla 191016

Gazoline Mearas: (Lopp 8) Går från klarhet till klarhet även om han uppträder orutinerat emellanåt. Senast trodde han att loppet var slut men kunde ändå komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Här stöter han på sitt tuffaste motstånd hittills och det blir lite av ett elddop för hans del. Vi plockar bort lite bomull … Läs mer

Bergsåker 191016

Anna Mauds Lassie: (Lopp 2) Var ute i ett Oaks-kval senast och gjorde det riktigt bra. Får hon bara lite mer hårdhet då kommer hon att duga även i de sammanhangen framöver. Här är vi tillbaka i ordinarie klass och där har hon tidigare visat att hon räcker långt. Med rätt resa är hon snabb till … Läs mer

Eskilstuna 191018

Coffie U.N.G: (Lopp 6) Var sig inte lik senast utan svarade för en riktigt blek insats. Vi har inte hittat någon förklaring till varför och i jobben känns han som vanligt. Vid sunda vätskor är han ett platsbud här men efter senaste insatsen väljer jag att ligga lågt. Jag är fullt nöjd bara han gör en normal … Läs mer

Umåker 191018

Empty The Tanks: (Lopp 4) Felade lite oturligt senast och det är inget jag lastar hästen för. Han har efter det fått några extra träningsveckor och allt verkar bra för dagen. Jag räknar med en bra insats här och garderar man favoriten då tycker jag att min ska streckas. Inga ändringar, skor runt om. Pretty Boy … Läs mer

Bollnäs 191018

Halifax Mearas: (Lopp 3) Var jättefin i debuten och han levde helt klart upp till de förhoppningar vi har på honom. Normalt så ska loppet ha gjort honom gott och han har förhoppningsvis lyft sig ytterligare till den här starten. Vi möter dock en som har imponerat stort på mig och den blir säkert svår att … Läs mer

Romme 191019

United Broline: (Lopp 3) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att enkelt avgöra sista biten. Han har haft en tendens att bli för het i loppen men sedan vi började köra honom  i ryggar så har det fungerat bättre. Vi kommer därför att köra lite på chans den här gången också. Med … Läs mer

Örebro 191020

Poem In Motion: (Lopp 6) Fick vi nyligen stryka från en tilltänkt start då hon fick problem med ett öga. Hon var snabbt igång igen och jag tror knappast att formen har påverkats negativt. Hon är snabb ut och här provar vi att köra till direkt. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker … Läs mer