Rättvik 190715

  • United Broline: (Lopp 2) Var riktigt fin senast och det känns som att han utvecklas snabbt i takt med starterna. Han kommer att vinna lopp när som helst och jag blir inte förvånad om det sker redan nu. Jag har dock dålig koll på motståndet men jag räknar i alla fall med en bra insats av min. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bunch Of Budgies: (Lopp 3) Hittade aldrig rytmen senast och det blev därför galopp direkt. Nu hoppas jag att bilstart ska hjälpa oss att komma iväg och att han sedan sköter sig hela vägen. Han visade vid segern att han har mycket inombords och dyker det inte upp något extra här då tror jag på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Tahoe Broline: (Lopp 4) Felade i första sväng senast och tappade alla möjligheter där. Det är en humörbetonad dam det här men samtidigt har hon så mycket inombords att de dagar hon är på humör då är hon svårslagen i klassen. Har hon en bra dag då är jag övertygad om att hon slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 7) Vinner inte så ofta numera trots att han gör bra lopp i stort sett varje gång. Formen är fin för dagen och distansen passar bra så förutsättningarna finns för ännu en fin insats. Med rätt resa slår han många till slut och jag tycker det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global U.Turn: (Lopp 10) Har pausat från tävlandet ett tag och har tränats på ordentligt den senaste tiden. Han känns rejäl och fin i jobben men har inte vässats upp för några stordåd direkt. Nu har han så mycket inombords att han ändå ska räknas tidigt och sköter han sig då slutar han säkert långt framme. Eventuellt provar vi barfota runt om för första gången.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer