Hagmyren 190716

  • Cash Cowboy: (Lopp 6) Var fin i kvalet och visade att han är väl förberedd inför sin debut. Jag tror på en bra insats direkt bara inte debutnerverna ställer till det. Dyker det inte upp något extra då räknar jag med att min har en vettig uppgift här. Skor runt om.
  • Max Sjöhammar: (Lopp 8) Felade direkt i debuten men kändes annars fin för dagen. Vi får ta nya tag här i stället och jag hoppas att han sköter sig bättre nu. Fart finns för att sluta långt framme och jag har förhoppningar om att han ska dyka upp i segerstriden. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer