Solänget 190713

  • Global Wizard: (Lopp 7) Blev ordentligt överkörd senast och eftersom jag vill undvika det den här gången så sätter jag upp han som orsakade incidenten på min i stället… Förutsättningarna här passar perfekt och vi provar att köra till en bit direkt. Med rätt resa har han både form och kapacitet för att segerstrida. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer