Örebro 190711

  • Alesso: (Lopp 2) Var riktigt positiv i debuten och verkar vara en som lyfter sig när det blir tävling. I träning har han mest varit trög men nu när det blev allvar så var han betydligt rappare. Jag hoppas han fortsätter i samma stil framöver och i så fall kommer han att räcka en bra bit. Jag har dålig koll på motståndet men med rätt resa slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Alien Kronos: (Lopp 6) Var jättefin i E3-finalen och visade att formen är helt på topp. Här möter vi en riktigt bra men med tanke på hur fin min känns för dagen så hoppas jag att vi kan ge den en riktig match. Garderar man loppet är min ett givet streck. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Har varit borta från tävlingsbanan i några månader men känns nu fin i jobben igen. Han är dock inte vässad på något sätt och han kommer garanterat att behöva loppet. Jag har svårt att tro att han ska vara något för vinnarspelarna den här gången och kan han smyga med till en 3:e-4:e plats då är jag fullt nöjd. Skor runt om.
  • Atlas Kronos: (Lopp 10) Har haft svåra lägen på slutet men jag tycker ändå att han har gjort det ok i skymundan. Formen har blivit bättre och bättre och nu när vi äntligen har fått ett fint läge då räknar jag med en bra insats. Han är en lite småtrög sort som jag tror skulle vara gynnad av att gå i ledningen. Vi kör till en bit från start och från spets ska han räknas tidigt även om vi möter några bra. Det blir barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Zoreen: (Lopp 11) Felade senast när Erik skulle korrigera henne i en trång situation. Hon kändes annars fin för dagen och sköter hon sig här då räknar jag med en bra insats. Läget är inte det bästa men med lite flyt på vägen då kan hon mycket väl dyka upp där framme. Vi ändrar ingenting, skor runt om.
  • Golden Boy Sisu: (Lopp 12) Har gjort det jättebra så här långt och det känns som att han utvecklas konstant. Den här uppgiften ser intressant ut och vi provar att köra till en bit direkt från start. Han har tidigare visat att han trivs utmärkt i spets och skulle vi hitta dit då tror jag att han räcker långt. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 191016

Gazoline Mearas: (Lopp 8) Går från klarhet till klarhet även om han uppträder orutinerat emellanåt. Senast trodde han att loppet var slut men kunde ändå komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Här stöter han på sitt tuffaste motstånd hittills och det blir lite av ett elddop för hans del. Vi plockar bort lite bomull … Läs mer

Bergsåker 191016

Anna Mauds Lassie: (Lopp 2) Var ute i ett Oaks-kval senast och gjorde det riktigt bra. Får hon bara lite mer hårdhet då kommer hon att duga även i de sammanhangen framöver. Här är vi tillbaka i ordinarie klass och där har hon tidigare visat att hon räcker långt. Med rätt resa är hon snabb till … Läs mer

Eskilstuna 191018

Coffie U.N.G: (Lopp 6) Var sig inte lik senast utan svarade för en riktigt blek insats. Vi har inte hittat någon förklaring till varför och i jobben känns han som vanligt. Vid sunda vätskor är han ett platsbud här men efter senaste insatsen väljer jag att ligga lågt. Jag är fullt nöjd bara han gör en normal … Läs mer

Umåker 191018

Empty The Tanks: (Lopp 4) Felade lite oturligt senast och det är inget jag lastar hästen för. Han har efter det fått några extra träningsveckor och allt verkar bra för dagen. Jag räknar med en bra insats här och garderar man favoriten då tycker jag att min ska streckas. Inga ändringar, skor runt om. Pretty Boy … Läs mer

Bollnäs 191018

Halifax Mearas: (Lopp 3) Var jättefin i debuten och han levde helt klart upp till de förhoppningar vi har på honom. Normalt så ska loppet ha gjort honom gott och han har förhoppningsvis lyft sig ytterligare till den här starten. Vi möter dock en som har imponerat stort på mig och den blir säkert svår att … Läs mer

Romme 191019

United Broline: (Lopp 3) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att enkelt avgöra sista biten. Han har haft en tendens att bli för het i loppen men sedan vi började köra honom  i ryggar så har det fungerat bättre. Vi kommer därför att köra lite på chans den här gången också. Med … Läs mer

Örebro 191020

Poem In Motion: (Lopp 6) Fick vi nyligen stryka från en tilltänkt start då hon fick problem med ett öga. Hon var snabbt igång igen och jag tror knappast att formen har påverkats negativt. Hon är snabb ut och här provar vi att köra till direkt. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker … Läs mer