Örebro 190711

  • Alesso: (Lopp 2) Var riktigt positiv i debuten och verkar vara en som lyfter sig när det blir tävling. I träning har han mest varit trög men nu när det blev allvar så var han betydligt rappare. Jag hoppas han fortsätter i samma stil framöver och i så fall kommer han att räcka en bra bit. Jag har dålig koll på motståndet men med rätt resa slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Alien Kronos: (Lopp 6) Var jättefin i E3-finalen och visade att formen är helt på topp. Här möter vi en riktigt bra men med tanke på hur fin min känns för dagen så hoppas jag att vi kan ge den en riktig match. Garderar man loppet är min ett givet streck. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Har varit borta från tävlingsbanan i några månader men känns nu fin i jobben igen. Han är dock inte vässad på något sätt och han kommer garanterat att behöva loppet. Jag har svårt att tro att han ska vara något för vinnarspelarna den här gången och kan han smyga med till en 3:e-4:e plats då är jag fullt nöjd. Skor runt om.
  • Atlas Kronos: (Lopp 10) Har haft svåra lägen på slutet men jag tycker ändå att han har gjort det ok i skymundan. Formen har blivit bättre och bättre och nu när vi äntligen har fått ett fint läge då räknar jag med en bra insats. Han är en lite småtrög sort som jag tror skulle vara gynnad av att gå i ledningen. Vi kör till en bit från start och från spets ska han räknas tidigt även om vi möter några bra. Det blir barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Zoreen: (Lopp 11) Felade senast när Erik skulle korrigera henne i en trång situation. Hon kändes annars fin för dagen och sköter hon sig här då räknar jag med en bra insats. Läget är inte det bästa men med lite flyt på vägen då kan hon mycket väl dyka upp där framme. Vi ändrar ingenting, skor runt om.
  • Golden Boy Sisu: (Lopp 12) Har gjort det jättebra så här långt och det känns som att han utvecklas konstant. Den här uppgiften ser intressant ut och vi provar att köra till en bit direkt från start. Han har tidigare visat att han trivs utmärkt i spets och skulle vi hitta dit då tror jag att han räcker långt. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer