Axevalla 190712

  • Global Wild Card: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen är på topp. Lång distans är inte vad hon gillar bäst men får hon smyga med då tror jag att hon kan hänga med bra ändå. Det känns lite långsökt att vi ska ta oss vidare till final men en hygglig slant hoppas jag i alla fall att vi kan få med oss. Inga ändringar, barfota runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer