Hagmyren 190621

  • Optimum Terminator: (Lopp 6) Gör bra lopp varje gång och det känns som att han utvecklas stadigt. Nu provar vi mot äldre hästar och det är alltid svårt att säga hur de står sig då. Jag tycker ändå att min har visat både fart och styrka som ska räcka en bit och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Acorn Shell: (Lopp 8) Var jag helnöjd med senast och jag tycker att han gjorde sitt bästa lopp i karriären då. Han fungerar allt bättre och kapacitetsmässigt ska han duga en bit upp i klasserna. Vi provar en bit från start och med rätt resa är han inte borta. På en garderad bong tycker jag att han är ett givet streck. Det blir endast barfota fram den här gången, inga andra ändringar.
  • Empty The Tanks: (Lopp 9) Har gjort ok lopp så här långt men jag vet samtidigt att han har betydligt mer inombords. Jag hoppas att det lossnar i takt med att han får starta på och att han blir rappare för varje start. Jag vill inte räkna bort honom här och jag har förhoppningar om att han ska dyka upp där framme någonstans. Inga ändringar, skor runt om.