Dannero 190620

  • Axel Sigfrid: (Lopp 1) Har gjort allt rätt så här långt och blir dessutom bara bättre och bättre. Den här gången står vi tuffare till och den svåraste konkurrenten står på samma start nu. Givetvis så ska min ändå räknas tidigt och jag blir inte förvånad om han segerstrider även här. Inga ändringar, skor runt om.
  • Uruguay Broline: (Lopp 2) Har det krånglat mycket för i år och hon har därför fått vänta med årsdebuten fram tills nu. Hon känns fin i jobben men har ingen toppform och kommer säkert att behöva loppet. Nu har hon så mycket inombords att jag ändå inte vill räkna bort henne och med rätt lopp kan hon trots allt sluta långt framme. Skor runt om.
  • Conrads Janne: (Lopp 2) Har svårt att sköta sig och han har alltid nära till galoppen. Samtidigt har han så mycket inombords att när väl poletten ramlar ned då kommer han att tjäna fina pengar. Kapacitetsmässigt räcker han långt här även om han står hårt inne i loppet och jag tycker att han ska ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer