Solvalla 190619

  • Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra varje gång och har utvecklats för varje start. Jag räknar med en fin prestation här också men vi möter en som kanske är lite för tuff. Bakom den ser det öppnare ut och jag hoppas att vi kan vara med och göra upp om platserna bakom. Inga ändringar, skor runt om.
  • Zorro Kronos: (Lopp 5) Var riktigt fin i årsdebuten men fick därefter problem och fick stå över. Nu är allt bra igen men formen är lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Vi ger honom ett snällt lopp här och sedan får vi se hur långt det räcker. Inga ändringar, skor runt om.
  • Attraversiamo: (Lopp 9) Var jag jättenöjd med i Kungapokalen och det var en femstjärnig insats han stod för där. Därefter fick han ta igen sig i någon vecka och han känns nu pigg och glad i jobben igen. Motståndet här är tufft men med tanke på vad min har visat så måste jag ändå vara optimist. Jag tror han slutar långt framme. Det blir skor runt om och samma utrustning som senast.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer