Eskilstuna 190618

  • Linares: (Lopp 1) Är en högkapabel herre efter Ready Cash med allt vad det innebär. Jag ser gärna att han får en lugn inledning på karriären och vi jobbar långsiktigt med honom. Fartmässigt duger han långt redan nu och givetvis är han ett tidigt bud om det skulle stämma på vägen. Skor runt om.
  • Lovely Bro: (Lopp 2) Var en liten besvikelse i debuten då hon hade visat mer i jobben inför den starten. Nu hoppas jag att debutnerverna har släppt och att hon löper upp till det kunnande jag vet att hon har inombords. Från det här läget måste jag vara optimist och jag ser henne som ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Highball: (Lopp 5) Gör bra lopp varje gång och han utvecklas för varje start. Den här gången ska vi dessutom prova urryckare för första gången och förhoppningsvis så har vi en extraväxel där. Från det här läget smyger vi med och med rätt resa slutar han säkert långt framme. Skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 7) Gjorde comecack senast i ett lite enklare gäng. Han gjorde det riktigt bra där och visade att han är klart på gång igen. Härifrån är vi lite utelämnade till vad de andra hittar på men blir det bara ett hyggligt tempo då slår vi många till slut. På en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Valuta E.W.: (Lopp 8) Felade direkt senast från ett snävt spår men kändes annars fin för dagen. Hon visade fin fart i debuten och det känns även som att hon har gått framåt med loppen i kroppen. Hon står lite tufft inne i loppet men trots det och ett tråkigt läge så tycker jag att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 9) Felade när Uffe ryckte tussarna senast och hade varit sämst tvåa utan den incidenten. Det var länge sedan han fick till det men jag tycker ändå att han har både fart och form som räcker långt i klassen. Skulle han sköta sig då har han en vettig uppgift här men tills vidare ser jag honom bara som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190717

Poem In Motion: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Här har vi fått ett besvärligt läge och det krävs en del flyt på vägen om vi ska komma in i matchen. Vi smyger med i ryggar så länge det går och skulle de hålla tempot uppe … Läs mer

Bergsåker 190718

Gazoline Mearas: (Lopp 1) Är en fin sort som som alltid har visat hög kapacitet. Han är dock valpig i psyket och han är inte lika långt framme mentalt som han är fysiskt. Jag vill därför ge honom några snälla lopp till att börja med och vi kommer att köra honom i ryggar i de … Läs mer