Eskilstuna 190618

  • Linares: (Lopp 1) Är en högkapabel herre efter Ready Cash med allt vad det innebär. Jag ser gärna att han får en lugn inledning på karriären och vi jobbar långsiktigt med honom. Fartmässigt duger han långt redan nu och givetvis är han ett tidigt bud om det skulle stämma på vägen. Skor runt om.
  • Lovely Bro: (Lopp 2) Var en liten besvikelse i debuten då hon hade visat mer i jobben inför den starten. Nu hoppas jag att debutnerverna har släppt och att hon löper upp till det kunnande jag vet att hon har inombords. Från det här läget måste jag vara optimist och jag ser henne som ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Highball: (Lopp 5) Gör bra lopp varje gång och han utvecklas för varje start. Den här gången ska vi dessutom prova urryckare för första gången och förhoppningsvis så har vi en extraväxel där. Från det här läget smyger vi med och med rätt resa slutar han säkert långt framme. Skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 7) Gjorde comecack senast i ett lite enklare gäng. Han gjorde det riktigt bra där och visade att han är klart på gång igen. Härifrån är vi lite utelämnade till vad de andra hittar på men blir det bara ett hyggligt tempo då slår vi många till slut. På en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Valuta E.W.: (Lopp 8) Felade direkt senast från ett snävt spår men kändes annars fin för dagen. Hon visade fin fart i debuten och det känns även som att hon har gått framåt med loppen i kroppen. Hon står lite tufft inne i loppet men trots det och ett tråkigt läge så tycker jag att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 9) Felade när Uffe ryckte tussarna senast och hade varit sämst tvåa utan den incidenten. Det var länge sedan han fick till det men jag tycker ändå att han har både fart och form som räcker långt i klassen. Skulle han sköta sig då har han en vettig uppgift här men tills vidare ser jag honom bara som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 191016

Gazoline Mearas: (Lopp 8) Går från klarhet till klarhet även om han uppträder orutinerat emellanåt. Senast trodde han att loppet var slut men kunde ändå komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Här stöter han på sitt tuffaste motstånd hittills och det blir lite av ett elddop för hans del. Vi plockar bort lite bomull … Läs mer

Bergsåker 191016

Anna Mauds Lassie: (Lopp 2) Var ute i ett Oaks-kval senast och gjorde det riktigt bra. Får hon bara lite mer hårdhet då kommer hon att duga även i de sammanhangen framöver. Här är vi tillbaka i ordinarie klass och där har hon tidigare visat att hon räcker långt. Med rätt resa är hon snabb till … Läs mer

Eskilstuna 191018

Coffie U.N.G: (Lopp 6) Var sig inte lik senast utan svarade för en riktigt blek insats. Vi har inte hittat någon förklaring till varför och i jobben känns han som vanligt. Vid sunda vätskor är han ett platsbud här men efter senaste insatsen väljer jag att ligga lågt. Jag är fullt nöjd bara han gör en normal … Läs mer

Umåker 191018

Empty The Tanks: (Lopp 4) Felade lite oturligt senast och det är inget jag lastar hästen för. Han har efter det fått några extra träningsveckor och allt verkar bra för dagen. Jag räknar med en bra insats här och garderar man favoriten då tycker jag att min ska streckas. Inga ändringar, skor runt om. Pretty Boy … Läs mer

Bollnäs 191018

Halifax Mearas: (Lopp 3) Var jättefin i debuten och han levde helt klart upp till de förhoppningar vi har på honom. Normalt så ska loppet ha gjort honom gott och han har förhoppningsvis lyft sig ytterligare till den här starten. Vi möter dock en som har imponerat stort på mig och den blir säkert svår att … Läs mer

Romme 191019

United Broline: (Lopp 3) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att enkelt avgöra sista biten. Han har haft en tendens att bli för het i loppen men sedan vi började köra honom  i ryggar så har det fungerat bättre. Vi kommer därför att köra lite på chans den här gången också. Med … Läs mer

Örebro 191020

Poem In Motion: (Lopp 6) Fick vi nyligen stryka från en tilltänkt start då hon fick problem med ett öga. Hon var snabbt igång igen och jag tror knappast att formen har påverkats negativt. Hon är snabb ut och här provar vi att köra till direkt. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker … Läs mer