Lindesberg 190613

  • Acorn Shell: (Lopp 2) Var fin senast vid segern och visade då att han har mycket inombords. Han har varit väldigt ojämn i prestationerna så här långt men jag hoppas att är på rätt väg nu. Den här uppgiften ser intressant ut och med tanke på att han är snabb ut så provar vi framåt direkt. Är han lika fin som senast då ska det vara en vettig segerchans. Inga ändringar, barfota runt om.

Eskilstuna 190618

Linares: (Lopp 1) Är en högkapabel herre efter Ready Cash med allt vad det innebär. Jag ser gärna att han får en lugn inledning på karriären och vi jobbar långsiktigt med honom. Fartmässigt duger han långt redan nu och givetvis är han ett tidigt bud om det skulle stämma på vägen. Skor runt om. Lovely Bro: (Lopp … Läs mer

Bergsåker 190618

Empire Garbo: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen är klart på gång igen. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tror en hel del på min. Med rätt resa slutar han långt framme och för mig är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 190619

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra varje gång och har utvecklats för varje start. Jag räknar med en fin prestation här också men vi möter en som kanske är lite för tuff. Bakom den ser det öppnare ut och jag hoppas att vi kan vara med och göra upp om platserna bakom. Inga ändringar, … Läs mer