Boden 190615

  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 5) Har utvecklats konstant i takt med att han har startat på och det var roligt att han äntligen fick full utdelning senast. Han har en hel del inombords och det ska bli intressant att se honom nu mot tuffare motstånd. Spåret blev lite väl långt ut men jag känner mig ändå inte slagen och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 12) Var inte som bäst senast och är åtgärdad efter den starten. Han känns nu helt ok i jobben igen och jag räknar med en normal insats den här gången. Spåret är inte optimalt för hans del då han så här långt har gjort sina bästa lopp i spets. Kapacitetsmässigt duger han annars bra och skulle man köra på där framme då kan han mycket väl sluta långt framme. Inga ändringar, barfota fram.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer