Boden 190615

  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 5) Har utvecklats konstant i takt med att han har startat på och det var roligt att han äntligen fick full utdelning senast. Han har en hel del inombords och det ska bli intressant att se honom nu mot tuffare motstånd. Spåret blev lite väl långt ut men jag känner mig ändå inte slagen och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 12) Var inte som bäst senast och är åtgärdad efter den starten. Han känns nu helt ok i jobben igen och jag räknar med en normal insats den här gången. Spåret är inte optimalt för hans del då han så här långt har gjort sina bästa lopp i spets. Kapacitetsmässigt duger han annars bra och skulle man köra på där framme då kan han mycket väl sluta långt framme. Inga ändringar, barfota fram.

Eskilstuna 190618

Linares: (Lopp 1) Är en högkapabel herre efter Ready Cash med allt vad det innebär. Jag ser gärna att han får en lugn inledning på karriären och vi jobbar långsiktigt med honom. Fartmässigt duger han långt redan nu och givetvis är han ett tidigt bud om det skulle stämma på vägen. Skor runt om. Lovely Bro: (Lopp … Läs mer

Bergsåker 190618

Empire Garbo: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen är klart på gång igen. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tror en hel del på min. Med rätt resa slutar han långt framme och för mig är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 190619

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra varje gång och har utvecklats för varje start. Jag räknar med en fin prestation här också men vi möter en som kanske är lite för tuff. Bakom den ser det öppnare ut och jag hoppas att vi kan vara med och göra upp om platserna bakom. Inga ändringar, … Läs mer