Boden 190615

  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 5) Har utvecklats konstant i takt med att han har startat på och det var roligt att han äntligen fick full utdelning senast. Han har en hel del inombords och det ska bli intressant att se honom nu mot tuffare motstånd. Spåret blev lite väl långt ut men jag känner mig ändå inte slagen och min är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 12) Var inte som bäst senast och är åtgärdad efter den starten. Han känns nu helt ok i jobben igen och jag räknar med en normal insats den här gången. Spåret är inte optimalt för hans del då han så här långt har gjort sina bästa lopp i spets. Kapacitetsmässigt duger han annars bra och skulle man köra på där framme då kan han mycket väl sluta långt framme. Inga ändringar, barfota fram.

Eskilstuna 200525

Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska … Läs mer