Hagmyren 190524

  • Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte blir förvånad om han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Valuta E.W.: (Lopp 3) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är alltid svårt att veta vad man möter i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min. Ställer inte debutnerverna till det då gör hon säkert ett bra lopp och hon kan mycket väl sluta långt framme. Skor runt om.
  • Acorn Shell: (Lopp 4) Är ojämn i prestationerna mest beroende på att han fungerar bättre vissa dagar än andra. Kaj tror dock att han har lösningen och vi kommer att testa lite ny utrustning enligt hans rekomendation. Kapacitetsmässigt duger han bra och har han en bra dag då dyker han säkert upp där framme. Barfota runt om.
  • Axel Sigfrid: (Lopp 5) Har gjort allt rätt så här långt och helt klart är det en lovande sort. Här blir det lite av ett elddop för honom då motståndet är stentufft. Det ska bli intressant att se hur han står sig och jag har trots allt förhoppningar om att vi ska kunna ge dem en match. Det blir skor runt om som vanligt men vi provar att byta upp oss till en vanlig vagn.
  • Lovely Flicka: (Lopp 8) Satt fast med gott om sparade krafter senast och kändes riktigt fin för dagen. Loppet har säkert gjort henne gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Hon trivs bäst när hon får smyga med och får hon sitt lopp då är hon alltid vass till slut. Det finns några tuffa motståndare med här men jag tycker ändå att min ska ha en vettig platschans. Inga ändringar, barfota fram.
  • Conrads Janne: (Lopp 10) Har haft svårt att sköta sig och får därför börja om i lite enklare sammanhang. Det krävs autostart för att han ska ta sig iväg och det är därför han står lite tufft inne. Nu har han så mycket inombords att han ändå ska vara ett tidigt bud bara han tar sig runt felfritt. Inga ändringar, skor runt om.