Rättvik 190521

  • Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp på vägen då kan han mycket väl dyka upp där framme. Barfota fram.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 3) Var jättefin senast och visade att formen sitter där. Jag har lärt mig nu att han är bäst när han får smyga med och de dagar han får loppet då brukar han räcka långt. Jag tycker att han är ett tidigt bud här och stämmer det på vägen då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 4) Känns allt piggare och formen ska bara bli bättre och bättre. Lång distans är inget problem och jag räknar med en fin insats här. Helt borta ska han inte vara även om det i första hand ser ut som en bra platschans. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Golden Boy Sisu: (Lopp 5) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är en liten småtrög sort som jag tror kommer att utvecklas snabbt med lopp i kroppen. Jag tror ändå att han duger långt redan nu och dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Ess Springrock: (Lopp 7) Har gjort allt rätt så här långt och har visat klart lovande takter. Jag tror dessutom att det finns en mycket utveckling i henne och hon blir intressant framöver. I och med segrarna så blir motståndet allt tuffare och tilläggshästarna här står billigt inne här. Jag tycker ändå att min har visat så mycket att hon måste räknas tidigt och jag hoppas att vi kan leda loppet länge. Inga ändringar, skor runt om.