Mantorp 190520

  • Fauntleroy: (Lopp 1) Är en fin sort som löste kvalet på ett tilltalande sätt. Han verkar även förnuftig på alla sätt och jag tror på en fin insats direkt. Det är som vanligt svårt att bedöma motstånden i den här klassen men jag är i alla fall nöjd med min och blir inte det minsta förvånad om han dyker upp där framme. Skor runt om.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 11) Var inte som bäst senast och vi har fräschat upp henne efter den starten. Nu är hon pigg och glad i jobben igen men har inte vässats på något sätt inför den här starten. Hon kommer att behöva loppet och även om hon är kapabel så är det i första hand en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 200525

Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska … Läs mer