Mantorp 190520

  • Fauntleroy: (Lopp 1) Är en fin sort som löste kvalet på ett tilltalande sätt. Han verkar även förnuftig på alla sätt och jag tror på en fin insats direkt. Det är som vanligt svårt att bedöma motstånden i den här klassen men jag är i alla fall nöjd med min och blir inte det minsta förvånad om han dyker upp där framme. Skor runt om.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 11) Var inte som bäst senast och vi har fräschat upp henne efter den starten. Nu är hon pigg och glad i jobben igen men har inte vässats på något sätt inför den här starten. Hon kommer att behöva loppet och även om hon är kapabel så är det i första hand en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer