Färjestad 190520

  • United Broline: (Lopp 1) Är en kapabel herre som alltid har visat fin fart. Samtidigt har han varit lite väl hetsig emellanåt och helt att lita på är han inte. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då tror jag ändå att min slutar långt framme. Skor runt om.
  • Poem In Motion: (Lopp 3) Var jag lite besviken på senast men samtidigt så blev loppet ryckigt kört vilket inte passar henne. Hon har i alla fall känts fin i jobben både före och efter loppet så formen ska det inte vara något fel på. Får hon smyga med till 300 kvar då är hon aldrig ofarlig och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Det blir barfota runt om för första gången i år, inga andra ändringar.
  • Fighter Mearas: (Lopp 5) Är lite väl ambitiös emellanåt och det har gjort att han har felat bort sig direkt två gånger i rad. Jag är därför nöjd med att vi fick bakspår här och förhoppningsvis så håller han sig lugnare då. Han är högkapabel i grunden och här känns det som att han har sin värsta motståndare i sig själv. Går han felfritt då är det en toppchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 6) Trivdes inte med de flacka kurvorna senast och felade bort sig tidigt. Nu går vi tillbaka till balansen som fungerade bra tidigare i våras och jag hoppas då att det ska fungera bättre. Fartmässigt ska hon duga bra och trots läget tycker jag att hon ska ses som en outsider. Skor runt om.
  • Remain In Lights: (Lopp 8) Gjorde ett bra lopp senast trots att han fick segerraden bruten. Han avslutade i alla fall snabbt sista 700 och jag var fullt nöjd med prestationen. Den här uppgiften ser lämplig ut och är han lika fin som han har varit i tidigare starter då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Victory Highness: (Lopp 10) Startar torsdag och visar då hur dagsformen är. Han har så här långt gjort allt rätt och jag har medvetet valt att starta tätt i lite enklare sällskap. Han blir allt bättre och sitter inte torsdagsstarten i benen då ska han ha en vettig chans här. Skor runt om.

Eskilstuna 200525

Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska … Läs mer