Färjestad 190520

  • United Broline: (Lopp 1) Är en kapabel herre som alltid har visat fin fart. Samtidigt har han varit lite väl hetsig emellanåt och helt att lita på är han inte. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min då tror jag ändå att min slutar långt framme. Skor runt om.
  • Poem In Motion: (Lopp 3) Var jag lite besviken på senast men samtidigt så blev loppet ryckigt kört vilket inte passar henne. Hon har i alla fall känts fin i jobben både före och efter loppet så formen ska det inte vara något fel på. Får hon smyga med till 300 kvar då är hon aldrig ofarlig och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Det blir barfota runt om för första gången i år, inga andra ändringar.
  • Fighter Mearas: (Lopp 5) Är lite väl ambitiös emellanåt och det har gjort att han har felat bort sig direkt två gånger i rad. Jag är därför nöjd med att vi fick bakspår här och förhoppningsvis så håller han sig lugnare då. Han är högkapabel i grunden och här känns det som att han har sin värsta motståndare i sig själv. Går han felfritt då är det en toppchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 6) Trivdes inte med de flacka kurvorna senast och felade bort sig tidigt. Nu går vi tillbaka till balansen som fungerade bra tidigare i våras och jag hoppas då att det ska fungera bättre. Fartmässigt ska hon duga bra och trots läget tycker jag att hon ska ses som en outsider. Skor runt om.
  • Remain In Lights: (Lopp 8) Gjorde ett bra lopp senast trots att han fick segerraden bruten. Han avslutade i alla fall snabbt sista 700 och jag var fullt nöjd med prestationen. Den här uppgiften ser lämplig ut och är han lika fin som han har varit i tidigare starter då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Victory Highness: (Lopp 10) Startar torsdag och visar då hur dagsformen är. Han har så här långt gjort allt rätt och jag har medvetet valt att starta tätt i lite enklare sällskap. Han blir allt bättre och sitter inte torsdagsstarten i benen då ska han ha en vettig chans här. Skor runt om.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer