Romme 190517

  • Global Unlimited: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och det känns som att toppformen är nära nu. Jag räknar med en fin prestation den här gången också och från ett bättre läge hade jag trott på en vettig segerchans. Nu blir det lite mer chansartat men blir det bara tempo på loppet då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Virunga: (Lopp 8) Är uppfräschad efter senaste starten och det har verkar ha gjort henne gott. Det var länge sedan hon kändes så fin som hon gör för dagen och det är bara att hoppas att det visar sig nu när det blir allvar. Hon kommer säkert att behöva loppet men jag blir ändå inte förvånad om hon gör ett riktigt bra lopp. På en garderad bong är hon ett givet streck. Barfota fram.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer