Romme 190517

  • Global Unlimited: (Lopp 7) Gör bra lopp varje gång och det känns som att toppformen är nära nu. Jag räknar med en fin prestation den här gången också och från ett bättre läge hade jag trott på en vettig segerchans. Nu blir det lite mer chansartat men blir det bara tempo på loppet då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Virunga: (Lopp 8) Är uppfräschad efter senaste starten och det har verkar ha gjort henne gott. Det var länge sedan hon kändes så fin som hon gör för dagen och det är bara att hoppas att det visar sig nu när det blir allvar. Hon kommer säkert att behöva loppet men jag blir ändå inte förvånad om hon gör ett riktigt bra lopp. På en garderad bong är hon ett givet streck. Barfota fram.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer