Gävle 190518

  • Sicaria: (Lopp 3) Har verkligen tänt till på barfotabalansen och har imponerat så smått vid segrarna. Vi provar barfota igen om hovarna tillåter och i så fall ska hon duga en bit trots betydligt tuffare motstånd. Jag tycker att hon är en av de som ska räknas och på en garderad bong ska hon streckas.
  • Arras Cando: (Lopp 6) Har varit jättefin vid segrarna och formen ska vara nära topp nu. Bägge gångerna har han gått i spets över kort distans så förutsättningarna här är helt annorlunda. Han har dock gjort flera bra lopp bakifrån också så det är inget som oroar mer än att vi blir mer beroende av vad de andra hittar på. Med rätt resa slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 12) Gjorde ett bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Det känns som att han utvecklas stadigt och första segern ska inte vara långt borta. Den här uppgiften ser intressant ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer