Gävle 190518

  • Sicaria: (Lopp 3) Har verkligen tänt till på barfotabalansen och har imponerat så smått vid segrarna. Vi provar barfota igen om hovarna tillåter och i så fall ska hon duga en bit trots betydligt tuffare motstånd. Jag tycker att hon är en av de som ska räknas och på en garderad bong ska hon streckas.
  • Arras Cando: (Lopp 6) Har varit jättefin vid segrarna och formen ska vara nära topp nu. Bägge gångerna har han gått i spets över kort distans så förutsättningarna här är helt annorlunda. Han har dock gjort flera bra lopp bakifrån också så det är inget som oroar mer än att vi blir mer beroende av vad de andra hittar på. Med rätt resa slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 12) Gjorde ett bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Det känns som att han utvecklas stadigt och första segern ska inte vara långt borta. Den här uppgiften ser intressant ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer