Gordon gjorde fin reklam!

Gordon Mearas ståtar med tre segrar på fyra starter och visade fin utveckling vid triumfen i Bollnäs. Ulf Ohlsson skickade iväg från start och tvingades till 1.09,6 första halvvarvet för att försvara ledningen. Han nådde varvet på 1.14,6, men hade ändå krafter att kliva undan till imponerande triumf på 1.15,0a/2.140 meter.
– Han var riktigt fin idag och hade krafter kvar i mål. Han har börjat karriären på väldigt bra sätt och vi hoppas att han fortsätter utvecklas, sade Ulf Ohlsson i vinnarcirkeln.
Gordon Mearas är storebror till Inca Mearas där det finns några andelar kvar i hos Easy KB. Inca Mearas är redan för vagn och hela andelskonceptet hittar ni här.
Gordon Mearas ägs av Stall Gordons med mera och det var första skötarsegern för Stora Albys Moa Ninsved ombord hos Båth!

Tagga med Attraversiamo!

Även i dessa minst sagt annorlunda tider gör vi förstås vårt bästa för att bygga upp Elitloppsstämningen i stallet. Hur gör ni? Om du taggar dina bilder eller inlägg med #teamattraversiamo så ska vi försöka dela dem även i våra kanaler på sociala medier. För visst taggar vi med Attra?!

Pretty Boy levde upp till namnet

Pretty Boy Floyd är en liten ”flygmaskin” som taxade ut på Bergsåker över sprinterdistans. Fyraåringen hade massor med spring i benen och efter 1.11 första 500 blev det 1.13 på varvet. Ändå stack Pretty Boy Floyd bara undan över upploppet för att landa på för klassen fina 1.13,1a/1.640 meter och gav samtidigt körande Kim Moberg … Läs mer

Gorm i norr, fram och baklänges

Kallblodige Gorm fortsätter utvecklas på bästa sätt och fyraåringen ställdes ikväll mot äldre kombattanter utan att ta någon som helst pardon. Ulf Ohlsson slungade iväg honom mot ledningen, men fick ingen paus då utvändigt konkurrent höll farten uppe. Gorm må ha varit yngst i gänget, men ändå ett par klasser större och över upploppet såg … Läs mer

Vanja en vinnare

Vanja har försiktigt tagit små steg på utvecklingskurvan och visade idag såväl styrka som inställning när hon vann på Bergsåker. Kim Moberg placerade Vanja utvändigt om ledaren i 2,5 varv och satte tryck på ledaren under slutrundan. In på upploppet tog Vanja greppet och höll undan säkert på 1.19,1/2.640 meter. Mia Båth sköter om Vanja … Läs mer

Gordon Mearas har gjort flera fina insatser utan att få beträda vinnarcirkeln, men idag var det dags i Rättvik. Fyraåringen öppnade starkt från tillägg och Erik Adielsson kunde forcera till ledningen efter 500 meter trots 20 meters handikapp! Öppningen blev 1.13 första 500, men sedan fick Erik dämpa tempot i tät till 1.15 på varvet. … Läs mer