Gordon gjorde fin reklam!

Gordon Mearas ståtar med tre segrar på fyra starter och visade fin utveckling vid triumfen i Bollnäs. Ulf Ohlsson skickade iväg från start och tvingades till 1.09,6 första halvvarvet för att försvara ledningen. Han nådde varvet på 1.14,6, men hade ändå krafter att kliva undan till imponerande triumf på 1.15,0a/2.140 meter.
– Han var riktigt fin idag och hade krafter kvar i mål. Han har börjat karriären på väldigt bra sätt och vi hoppas att han fortsätter utvecklas, sade Ulf Ohlsson i vinnarcirkeln.
Gordon Mearas är storebror till Inca Mearas där det finns några andelar kvar i hos Easy KB. Inca Mearas är redan för vagn och hela andelskonceptet hittar ni här.
Gordon Mearas ägs av Stall Gordons med mera och det var första skötarsegern för Stora Albys Moa Ninsved ombord hos Båth!

Fjärde raka för Victory Highness

Victory Highness behövde fyra dagar på sig att visa stora delar av sitt register. I torsdags vann han över sprinterdistans på Bergsåker då han travade 1.14,2 bakom bilen. Idag i Karlstad ledde han ett stayerlopp från start till mål och utnyttjade sin startsnabbhet i volten på bästa sätt. Ulf Ohlsson satt i ledningen direkt och … Läs mer

Tre av fyra för Remain

Remain In Light fick ett hack i skivan i sin senaste start då treåringen fick nöja sig med andraplatsen, men han återupptog segerraden på Färjestad ikväll. Ulf Ohlsson fick initialt svar i spetsstriden, men vek snabbt ut och satt i front efter 1.13 första 500 meterna. Remain In Light fick dämpa upp till varvning och … Läs mer

Lekstuga för Poem

Poem In Motion är en skön dam som inte gillar kladdigt underlag. När banan var torr och fin på Färjestad dansade hon i perfekt stil för Ulf Ohlsson. Via en mycket snabb start luggades storfavoriten på ledningen och sedan Ulf Ohlsson fått bestämma farten som han ville spelade det ingen roll att denne fick fritt … Läs mer

Fauntleroy på bästa sätt

Fauntleroy inledde tävlingskarriären på absolut bästa sätt på Mantorp. Han fungerade perfekt bakom startbilen och satt i ledningen per omgående för Erik Adielsson. Väl där fick Fauntleroy bestämma farten som han ville då flera verkade ha stor respekt för att det handlade om 2.640 meter. Fauntleroy hade styrka att pinna undan utan större problem i … Läs mer

Skål från Pretty Boy!

Lördagkvällen i Gävle avslutades på bästa sätt. Treårige Beer Summit-sonen Pretty Boy Floyd tog karriärens första seger, förtjänstfullt understödd av Daniel Wäjersten. Daniel hittade rygg ledaren, smög ut i andraspår i slutsvängen och Pretty Boy Floyd avslutade riktigt vasst till lätt vinst på 1.16,3/2.140 meter för att inkassera 60.000 kronor. Y&B Trading och Inge Carlsson … Läs mer