Eskilstuna 190516

  • Valle E.W.: (Lopp 4) Skötte sig senast och kunde då ta en enkel seger. Har har mycket inombords men tyvärr så gör han ofta bort sig och det är bara att hoppas att han lär sig med tiden. Kapacitet finns absolut för att segerstrida och sköter han sig då är han riktigt kvick ut. Jag tycker att han är ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.
  • Brandy Flame: (Lopp 5) Är uppfräschad efter senaste starten och känns fin i de jobb han har fått efteråt. Han har en hel del inombords och första segern ska inte vara långt borta. Jag har dålig koll på motståndet här men jag har ändå förhoppningar om att min ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer