Eskilstuna 190516

  • Valle E.W.: (Lopp 4) Skötte sig senast och kunde då ta en enkel seger. Har har mycket inombords men tyvärr så gör han ofta bort sig och det är bara att hoppas att han lär sig med tiden. Kapacitet finns absolut för att segerstrida och sköter han sig då är han riktigt kvick ut. Jag tycker att han är ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.
  • Brandy Flame: (Lopp 5) Är uppfräschad efter senaste starten och känns fin i de jobb han har fått efteråt. Han har en hel del inombords och första segern ska inte vara långt borta. Jag har dålig koll på motståndet här men jag har ändå förhoppningar om att min ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer