Bergsåker 190516

  • Falm: (Lopp 1) Är en trög sort som har släppt till ordentligt sista biten. Han kommer säkert att ta stora kliv framåt i takt med att han får starta på men jag tror att han ska duga en bit redan nu. Jag har kört 17,5/1600 på ett bra sätt och dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Victory Highness: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och det känns dessutom som att han utvecklas för varje start. Nu stöter han på lite tuffare motstånd men jag tror ändå att min ska räcka en bit. Spåret är inte det bästa men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då dyker han säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 6) Varvar bra och sämre prestationer men de dagar han tävlar på topp då duger han bra. I jobben känns allt som det ska och formen är säkert fortsatt fin. Från det här läget provar vi framåt direkt och jag tycker att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 9) Satt senast fast med mycket krafter sparade. Han känns riktigt fin för dagen men tyvärr har han en rad som gör att vi måste starta där vi kommer med. Kapacitetsmässigt duger han långt här och stämmer det på vägen då ska det vara en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer