Bergsåker 190516

  • Falm: (Lopp 1) Är en trög sort som har släppt till ordentligt sista biten. Han kommer säkert att ta stora kliv framåt i takt med att han får starta på men jag tror att han ska duga en bit redan nu. Jag har kört 17,5/1600 på ett bra sätt och dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Victory Highness: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och det känns dessutom som att han utvecklas för varje start. Nu stöter han på lite tuffare motstånd men jag tror ändå att min ska räcka en bit. Spåret är inte det bästa men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då dyker han säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 6) Varvar bra och sämre prestationer men de dagar han tävlar på topp då duger han bra. I jobben känns allt som det ska och formen är säkert fortsatt fin. Från det här läget provar vi framåt direkt och jag tycker att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 9) Satt senast fast med mycket krafter sparade. Han känns riktigt fin för dagen men tyvärr har han en rad som gör att vi måste starta där vi kommer med. Kapacitetsmässigt duger han långt här och stämmer det på vägen då ska det vara en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer