Bergsåker 190516

  • Falm: (Lopp 1) Är en trög sort som har släppt till ordentligt sista biten. Han kommer säkert att ta stora kliv framåt i takt med att han får starta på men jag tror att han ska duga en bit redan nu. Jag har kört 17,5/1600 på ett bra sätt och dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Victory Highness: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och det känns dessutom som att han utvecklas för varje start. Nu stöter han på lite tuffare motstånd men jag tror ändå att min ska räcka en bit. Spåret är inte det bästa men kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då dyker han säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 6) Varvar bra och sämre prestationer men de dagar han tävlar på topp då duger han bra. I jobben känns allt som det ska och formen är säkert fortsatt fin. Från det här läget provar vi framåt direkt och jag tycker att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 9) Satt senast fast med mycket krafter sparade. Han känns riktigt fin för dagen men tyvärr har han en rad som gör att vi måste starta där vi kommer med. Kapacitetsmässigt duger han långt här och stämmer det på vägen då ska det vara en vettig segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer