Solvalla 190515

  • Bunch Of Budgies: (Lopp 1) Är en fin sort som skötte sig bra i kvalet och det känns som att han är väl förberedd inför sin debut. Jag har kört 17,5/1600 som snabbast i jobb och sköter han sig då tror jag på en bra insats direkt. Det är alltid svårt att bedöma motstånden i de här loppen men jag tror ändå att min kan sluta långt framme. Skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer