Solvalla 190515

  • Bunch Of Budgies: (Lopp 1) Är en fin sort som skötte sig bra i kvalet och det känns som att han är väl förberedd inför sin debut. Jag har kört 17,5/1600 som snabbast i jobb och sköter han sig då tror jag på en bra insats direkt. Det är alltid svårt att bedöma motstånden i de här loppen men jag tror ändå att min kan sluta långt framme. Skor runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer