Bollnäs 190426

  • Remain In Light: (Lopp 2) Bet ifrån sig bra i debuten och det var en insats som lovar gott inför framtiden. Normalt så ska loppet dessutom ha gjort honom gott och jag hoppas att han ska vara snäppet vassare nu. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste min vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 5) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Hon var snabbt igång igen och jag tror inte att den korta vilan har påverkat formen. Förutom senast så har hon varit riktigt positiv i år och framför allt så har aktionen fungerat bättre. Här är tanken att det blir ett offensivt upplägg, vi rycker alla skor och känns det bra i värmingen då blir det även jänkarvagn. Sköter hon sig då är hon ett tidigt bud.
  • Winnertakesitall: (Lopp 6) Felade direkt senast och tappade alla möjligheter där. Han känns annars klart uppåt för dagen och stämmer det för honom här då tror jag på en riktigt fin insats. Jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme. Barfota fram, inga andra ändringar.
  • No Matter: (Lopp 8) Kändes jättefin senast men tappade aktionen när Uffe skulle backa loss henne 200 kvar. Det fanns gott om krafter kvar i det läget och hon visade i alla fall att formen är klart på gång. Vi får ta nya tag här i stället och även om vi möter någon bra så tycker jag att min ska räknas. Vi har kollat hovarna och de så pass bra ut att det eventuellt blir barfota på nytt.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 10) Har strulat till det för sig i de senaste starterna vilket gjort att han får börja om i sammanhang han normalt inte ska behöva befinna sig i. Formen ska vara riktigt bra och här tycker jag att han har sin största motståndare i sig själv. Sköter han sig då ska han ha en vettig chans att runda det här sällskapet. Inga ändringar, skor runt om.