Rättvik 190416

  • Global Unlimited: (Lopp 4) Var klart förbättrad senast och även om han inte fick tag på segraren så var jag helnöjd med prestationen. Jag räknar med att formen ska bli allt bättre och med rätt resa här slår vi många till slut. På en garderad bong tycker jag att han är värd ett streck. Inga ändringar, skor runt om.
  • Flair Delice: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp senast och visade att hon är klart på gång. Hon är beroende av rejält fäste och kan därför vara lite ojämn i prestationerna. Får hon ett passande underlag här då har hon kapacitet som räcker långt och jag blir då inte förvånad om hon trots läget slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Dannero 190420

Axel Sigfrid: (Lopp 5) Är en fin sort som tränat bra en längre tid. Jag har kört 31/1600 i jobb och normalt så hade jag trott på en bra chans direkt. Nu verkar dock ”Äcklige Persson” ha ställt i ordning rejält och den blir säkert svår att slå. Vi ger inte upp på förhand och jag … Läs mer

Romme 190421

Deep Pockets: (Lopp 5) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så känns han starkare mentalt i år. Helt klart har han hög kapacitet för klassen men spår och motstånd gör att han har en tuff uppgift framför sig. Han har gått med skor och halvstängt huvudlag i årets starter och det lutar åt … Läs mer

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer