Rättvik 190416

  • Global Unlimited: (Lopp 4) Var klart förbättrad senast och även om han inte fick tag på segraren så var jag helnöjd med prestationen. Jag räknar med att formen ska bli allt bättre och med rätt resa här slår vi många till slut. På en garderad bong tycker jag att han är värd ett streck. Inga ändringar, skor runt om.
  • Flair Delice: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp senast och visade att hon är klart på gång. Hon är beroende av rejält fäste och kan därför vara lite ojämn i prestationerna. Får hon ett passande underlag här då har hon kapacitet som räcker långt och jag blir då inte förvånad om hon trots läget slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 190627

Alesso (lopp 1) är småtrög, men säkert bli bättre med lite starter. Viktigaste är att han genomför loppet på ett bra sätt. Gorm (lopp 2) har jobbat 31/1.600 och borde kunna en 1.30-tid. Det är alltid svårbedömt, men jag gillar hästen och hoppas att han kan vara med där framme. Bunch of Budgies (lopp 9) … Läs mer

Örebro 190627

Bottnas Easy Cash (lopp 3) fick vettigt läge och löper han upp till sin förmåga ska han dyka upp i segerstriden. Skor runt om, inga ändringar i övrigt heller och formen är ganska bra. Ubangi Broline (lopp 8) har det strulat med och det har tagit tid. Jag har inte vågat trycka så hårt i … Läs mer

Åby 190627

Muscle Valky (lopp 1) är startsnabb, men Johan får bestämma taktik. Han känns helt okej i jobben och jag hoppas att han blir bättre för varje start nu. Eventuellt utrustar vi honom med rycktussar den här gången, i övrigt inga ändingar. Fältet är litet, men jämnt och jag hoppas att han är med där framme.

Eskilstuna 190628

Golden Boy Sisu (lopp 2) fick fint läge och skulle gynnas av att gå i ledningen. Det står några tuffa på tillägg, men jag tycker att min ska räknas. Inga ändringar. Mellby Hope (lopp 7) är rätt så kvick ut, men läget kunde varit bättre. Senast gjorde tränaren bort genom att plocka fram ännu mer … Läs mer