Mantorp 190415

  • Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det mesta rätt så här långt och helt klart har han inlett lovande. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men den blir allt bättre och det blir intressant att se honom framöver. Han har tjänat snabba pengar vilket gör att motståndet blir allt tuffare men så länge han radar upp segrarna så måste jag tro på honom. Jag räknar med att han slutar långt framme den här gången också. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 8) Har fått rejält med träning i vinter och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det fattas säkert en del innan toppformen sitter där men jag tror ändå på en hygglig insats direkt. Han har mycket inombords och trots frånvaron av lopp så ska han ses som en outsider. Barfota fram.
  • Zorro Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på länge främst beroende på att vi har opererat bort en benbit på honom. Han har dessutom varit sjuk så han är inte alls förberedd i nivå med hur mina årsdebutanter brukar vara. Jag väljer därför att ligga lite lågt och även om kapacitet finns så är jag fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Skor runt om.

Dannero 190420

Axel Sigfrid: (Lopp 5) Är en fin sort som tränat bra en längre tid. Jag har kört 31/1600 i jobb och normalt så hade jag trott på en bra chans direkt. Nu verkar dock ”Äcklige Persson” ha ställt i ordning rejält och den blir säkert svår att slå. Vi ger inte upp på förhand och jag … Läs mer

Romme 190421

Deep Pockets: (Lopp 5) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så känns han starkare mentalt i år. Helt klart har han hög kapacitet för klassen men spår och motstånd gör att han har en tuff uppgift framför sig. Han har gått med skor och halvstängt huvudlag i årets starter och det lutar åt … Läs mer

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer