Mantorp 190415

  • Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det mesta rätt så här långt och helt klart har han inlett lovande. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men den blir allt bättre och det blir intressant att se honom framöver. Han har tjänat snabba pengar vilket gör att motståndet blir allt tuffare men så länge han radar upp segrarna så måste jag tro på honom. Jag räknar med att han slutar långt framme den här gången också. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 8) Har fått rejält med träning i vinter och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det fattas säkert en del innan toppformen sitter där men jag tror ändå på en hygglig insats direkt. Han har mycket inombords och trots frånvaron av lopp så ska han ses som en outsider. Barfota fram.
  • Zorro Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på länge främst beroende på att vi har opererat bort en benbit på honom. Han har dessutom varit sjuk så han är inte alls förberedd i nivå med hur mina årsdebutanter brukar vara. Jag väljer därför att ligga lite lågt och även om kapacitet finns så är jag fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Skor runt om.

Gävle 190627

Alesso (lopp 1) är småtrög, men säkert bli bättre med lite starter. Viktigaste är att han genomför loppet på ett bra sätt. Gorm (lopp 2) har jobbat 31/1.600 och borde kunna en 1.30-tid. Det är alltid svårbedömt, men jag gillar hästen och hoppas att han kan vara med där framme. Bunch of Budgies (lopp 9) … Läs mer

Örebro 190627

Bottnas Easy Cash (lopp 3) fick vettigt läge och löper han upp till sin förmåga ska han dyka upp i segerstriden. Skor runt om, inga ändringar i övrigt heller och formen är ganska bra. Ubangi Broline (lopp 8) har det strulat med och det har tagit tid. Jag har inte vågat trycka så hårt i … Läs mer

Åby 190627

Muscle Valky (lopp 1) är startsnabb, men Johan får bestämma taktik. Han känns helt okej i jobben och jag hoppas att han blir bättre för varje start nu. Eventuellt utrustar vi honom med rycktussar den här gången, i övrigt inga ändingar. Fältet är litet, men jämnt och jag hoppas att han är med där framme.

Eskilstuna 190628

Golden Boy Sisu (lopp 2) fick fint läge och skulle gynnas av att gå i ledningen. Det står några tuffa på tillägg, men jag tycker att min ska räknas. Inga ändringar. Mellby Hope (lopp 7) är rätt så kvick ut, men läget kunde varit bättre. Senast gjorde tränaren bort genom att plocka fram ännu mer … Läs mer