Mantorp 190415

  • Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det mesta rätt så här långt och helt klart har han inlett lovande. Han är inte helt fläckfri i aktionen ännu men den blir allt bättre och det blir intressant att se honom framöver. Han har tjänat snabba pengar vilket gör att motståndet blir allt tuffare men så länge han radar upp segrarna så måste jag tro på honom. Jag räknar med att han slutar långt framme den här gången också. Inga ändringar, skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 8) Har fått rejält med träning i vinter och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det fattas säkert en del innan toppformen sitter där men jag tror ändå på en hygglig insats direkt. Han har mycket inombords och trots frånvaron av lopp så ska han ses som en outsider. Barfota fram.
  • Zorro Kronos: (Lopp 10) Har inte startat på länge främst beroende på att vi har opererat bort en benbit på honom. Han har dessutom varit sjuk så han är inte alls förberedd i nivå med hur mina årsdebutanter brukar vara. Jag väljer därför att ligga lite lågt och även om kapacitet finns så är jag fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Skor runt om.