Solvalla 190315

  • Palma Pellini: (Lopp 2) Har fått rejält med träning i vinter och allt ser bra ut för dagen. Hon är inte speciellt vässad inför årsdebuten och kommer förmodligen att behöva loppet. Jag tycker ändå att hon har så mycket inombords att hon inte kan räknas bort och sköter hon sig då blir jag inte förvånad om hon slutar långt framme. Skor runt om.
  • Mellby Caddy: (Lopp 5) Har fin form för dagen och han gör bra lopp både framför vagn och under sadel. Här stöter vi på ett par som är riktigt vassa och jag tycker det känns mer som en bra platschans än som en het vinstchans. Det blir barfota fram, inga andra ändringar.
  • Poem In Motion: (Lopp 6) Har haft ett långt tävlingsuppehåll i vinter men har tränat på ordentligt under tiden. Hon känns pigg och glad i jobben men är inte toppad på något sätt. Formen är knappast på topp och det blir därför ett snällt upplägg här. Jag är fullt nöjd bara hon gör ett bra lopp och med rätt resa kan hon i så fall vara bland de tre. Skor runt om.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 6) Var inte som bäst senast och är åtgärdad efter den starten. Nu känns han ok i jobben igen och jag tror inte att han ska ha tappat något under det korta uppehållet. Formen är i så fall klart bättre än raden och skulle man köra på där framme då är han inte borta. Streckar man på då tycker jag att han ska med. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer