Solvalla 190213

  • Fort Knox: (Lopp 1) Är en fin sort som länge har tränat bra. Han var egentligen startklar redan i höstas men av olika anledningar valde vi att vänta med debuten. Jag har en hel del förhoppningar på honom framöver men jag blir inte förvånad om han redan nu gör ett bra lopp. Sköter han sig då dyker han säkert upp där framme någonstans.

Eskilstuna 190217

Troublemaker Face (lopp 7) tävlar alltjämt med kravet att felfritt är viktigare än placering. Han har dock stabiliserats och fartmässigt duger han gott i den klass han befinner sig. Vi gör inga ändringar. Optimum Dragonfly (lopp 9) var duktig vid seger senast, men har som alla mina haft en liten paus vid jul och sedan … Läs mer

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.