Solvalla 190116

  • Christer: (Lopp 4) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att han var sjuk. Han fick hämta igen sig i någon vecka men känns nu jättefin i jobben igen. Jag är ändå lite osäker på formen och det kan tänkas att han behöver loppet. I normal författning duger han bra och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 6) Vaccinerades före jul och fick pusta ordentligt i någon vecka. Han har därefter tränats på som vanligt och jag tror inte att han har tappat något under det korta uppehållet. Här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer