Solvalla 190116

  • Christer: (Lopp 4) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att han var sjuk. Han fick hämta igen sig i någon vecka men känns nu jättefin i jobben igen. Jag är ändå lite osäker på formen och det kan tänkas att han behöver loppet. I normal författning duger han bra och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 6) Vaccinerades före jul och fick pusta ordentligt i någon vecka. Han har därefter tränats på som vanligt och jag tror inte att han har tappat något under det korta uppehållet. Här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.